Langs de Weiden in pre-sale!

22 februari 2023

Nieuwsbericht


Goed nieuws! De woningen van het project Langs de Weiden zijn in pre-sale! Gasloos, energieneutraal en landelijk gelegen tussen de groene weilanden in Hasselt.


De pre-sale van de eerste 17 fraaie nieuwbouwwoningen is gestart. In deze fase worden 7 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 6 flexibel indeelbare woningen ontwikkeld. De flexibel indeelbare woningen bieden de mogelijkheid voor een slaap-en badkamer op de begane grond, óf juist op de verdieping. Hiermee zijn deze woningen buitengewoon toekomst bestendig.

Pre-sale 
We zijn gestart met de pre-sale. Een pre-sale wil zeggen dat je je kunt inschrijven voor één of meerdere woningen van jouw voorkeur, op basis van de online verstrekte 'concept' stukken en indicatieve (bandbreedte-) prijzen. De pre-sale geeft jou de tijd om alvast te oriënteren op de financieringsmogelijkheden en jouw woonwensen. 

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Heb je belangstelling in een van de woningen in Langs de Weiden? Meld je dan HIER aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door. 

Woning aan jou toegewezen? Je hebt het eerste recht tot koop! 
Wanneer er een bouwnummer van jouw voorkeur beschikbaar is, nemen wij contact met jou op. We maken een afspraak om de concept verkooptekeningen met je door te nemen, jouw woonwensen te bespreken en je te informeren over het verdere aankooptraject. Ben je na het gesprek nog steeds enthousiast? Dan teken je een reserveringsovereenkomst. De woning blijft exclusief voor jou gereserveerd totdat de verkoopdocumenten en prijzen definitief zijn vastgesteld. Vanaf dat moment kan de reservering worden omgezet in een koop- en aannemingsovereenkomst. Aan dit 'eerste recht van koop' zijn geen kosten verbonden.

Planning koopproces
De (voorlopige) planning ziet er als volgt uit:

  • Informatie gesprekken: vanaf 14 maart 2023
  • Bijeenkomst 'eerste recht van koop' - definitieve prijzen: 3 mei 2023
  • Ondertekenen koop- en aannemingsovereenkomst: vanaf medio mei 2023

Heb je vragen of wil je meer weten? Mail je vraag dan aan francis@vanwonen.com.

Deel dit artikel: