Het project Langs de Weiden

Wonen in Hasselt betekent wonen in een karakteristieke Hanzestad aan het Zwarte Water, die grenst aan het natuur-, vaar- en recreatiegebied van de Kop van Overijssel. Het nieuwe project ‘Langs de Weiden’ heeft een landelijk en dorps karakter. Kortom, fraai en landelijk wonen, maar wel op een steenworp afstand van grote steden als Zwolle, Kampen en Meppel.


Het nieuwbouw project ‘Langs de Weiden’ is onderdeel van de nieuwe wijk ‘Hasselt over de Weede’. VanWonen ontwikkelt hier 42 woningen in verschillende fasen.

In dit project worden zowel vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen als rijwoningen gebouwd. Bijzonder voor dit project zijn ook de zeer flexibel indeelbare woningen met een extra ruimte op de begane grond. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een slaapkamer en badkamer of een werkkamer met bijkeuken op de begane grond. Dit wordt gecombineerd met voldoende ruimte op de verdieping. Buitengewoon geschikt voor nu maar ook voor de toekomst. Vanwege deze flexibiliteit ideaal voor minder-validen en voor jong en oud(eren). 

In de eerste fase worden 6 van deze flexibel indeelbare woningen gebouwd, 4 hoekwoningen en 7 tussenwoningen. 

Heb je belangstelling in een van de woningen in fase 1 van Langs de Weiden? Meld je dan HIER aan en geef de bouwnummers van jouw voorkeur door.

Francis van der Schoot
Jouw Verkoopmanager Langs de Weiden
+31651593859 Mail mij francis@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij je helpen jouw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”