Start verkoop bouwnummer 15 en 16

19 januari 2024

Nieuwsbericht

Goed nieuws: de verkoop van bouwnummer 15 en 16 in gestart. Je kunt je vanaf nu inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!


Onlangs is het plan naar aanleiding van een uitgebreide markttoets herontwikkeld en komen er twee bijzondere twee-onder-één-kap woningen. Beide woningen zijn verschillend: bouwnummer 15 heeft drie slaapkamers en twee badkamers zeer geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. Bouwnummer 16 is speciaal ontwikkeld als levensloopbestendige variant.

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 15

Klik hier voor meer informatie over bouwnummer 16

Vanaf nu online inschrijven op het bouwnummer van jouw voorkeur!
Bij registratie als belangstellende in het project Langs de Weiden kun je via de website www.langsdeweiden.nl een account aangemaakt in 'Mijn VanWonen’. In dit account kun je via de button ‘online inschrijven’ jouw interesse op één of meerdere bouwnummers kenbaar maken in het online inschrijfformulier.

Sluit inschrijving op vrijdag 26 januari om 10.00 uur, daarna toewijzen 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens gaan wij de bouwnummers toewijzen. Na de toewijzing van een woning word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij één van onze klantmanagers. Heb je geen woning toegewezen gekregen, dan word je automatisch op de reservelijst geplaatst. Er is geen positie op de reservelijst, indien er een woning beschikbaar komt wijzen wij opnieuw toe. 

Heb je nog vragen over deze twee-onder-één-kapwoningen of de nog beschikbare overige woningen? Neem dan gerust contact met mij op via francis@vanwonen.com

Deel dit artikel: